Resultaten voor verplicht

 
 
verplicht
 
verplicht Engelse vertaling bab.la Nederlands-Engels woordenboek.
warning Vraag om herziening. Het Parlement brengt zichzelf in verwarring met deze twist over wat verplicht is en wat niet verplicht. Parliament confuses itself with this argument about what is compulsory and non compulsory. verplicht ook: imperatief, nodig. open_in_new Link naar bron.
Is een schriftelijke arbeidsovereenkomst verplicht? Attentia.
Home Werkgevers Kennisdatabank Is een schriftelijke arbeidsovereenkomst verplicht? Weergeven actieve tabblad. Is een schriftelijke arbeidsovereenkomst verplicht? Een schriftelijke arbeidsovereenkomst is in veel gevallen niet verplicht, maar wel wenselijk om verdere discussies te vermijden. Niet verplicht voor arbeidsovereenkomsten voor onbepaalde tijd.
Synoniemen van verplicht; ander woord voor verplicht synoniemen.net.
verplicht, onwillig, node gehouden.: benodigd, noodzakelijk, noodwendig, vereist, verplicht, onmisbaar, onontbeerlijk, onvermijdelijk, onafwendbaar, onoverkomelijk, onontkoombaar, onontwijkbaar, dringend, onherroepelijk schuldig.: aansprakelijk, verschuldigd, verplicht verplicht.: genoodzaakt, gedwongen, genoopt, gehouden, schuldig, verbonden, vereist verplicht.: in de lijst met antoniemen woorden met een tegengestelde betekenis.:
verplicht Vertaling Nederlands-Frans.
NL: verplicht zijn om FR: être dans l'obligation' de. NL: avondkleding verplicht FR: la tenue de soirée sera de rigueur. NL: verplicht e feestdag FR: fête la d'obligation.' NL: verplicht verzekerd FR: assujetti à la Sécurité sociale. NL: verplicht e figuren FR: bij kunstschaatsen bijv.
verplicht / verplichtend VRT-Taalnet.
Waar we door plichtsbesef, morele overweging, regel of wet toe gedwongen zijn, is verplicht. In België is een identiteitskaart verplicht. Velden met een asterisk zijn verplicht in te vullen. Inmiddels is de dodehoekspiegel verplicht gesteld. Hij is het aan zijn reputatie verplicht veel tegengas te bieden.
Is een schriftelijk arbeidscontract steeds verplicht? Vacature.com.
Is het niet wettelijk verplicht om een contract op papier te zetten? Een arbeidsovereenkomst is een akkoord tussen diegene die de arbeid verricht en diegene die de arbeid doet verrichten, waarbij de werknemer zich jegens de werkgever verbindt om in een verhouding van ondergeschiktheid tegen loon arbeid te verrichten.

Contacteer ons