Op zoek naar energieprestatiecertificaat verplicht?

 
 
energieprestatiecertificaat verplicht
 
Energieprestatiecertificaat bij verkoop of verhuring GAOZ Woonbeleid.
Energieprestatiecertificaat bij verkoop of verhuring. De verkoper of verhuurder van een woning moet verplicht een energieprestatiecertificaat EPC hebben. Alleen een erkende energiedeskundige type A mag het opmaken. Op het EPC staat de energiescore van de woning en advies om energie te besparen aan de koper of huurder.
Bbouwadvies EPC algemeen EPC bij verkoop en verhuur.
Is een energieprestatiecertificaat verplicht? Voor nieuwbouwwoningen is het energieprestatiecertificaat EPC reeds verplicht sinds 1 januari 2006 EPB-aangifte. Nu moet u ook voor een bestaande woning een EPC kunnen voorleggen, tenminste als u het pand wilt verkopen sinds 1 november 2008 of verhuren sinds 1 januari 2009.
EPC Ibeve.
Het EPC-C geeft voorstellen ter verbetering van het energieverbruik en vergelijkt het gebouw met sector gegevens. Wanneer is het EPC-C van toepassing? Een energieprestatiecertificaat is verplicht voor bestaande gebouwen. Het energieprestatiecertificaat voor publieke gebouwen of EPC-C is verplicht voor gebouwen waar publieke organisaties gehuisvest zijn die overheidsdiensten verstrekken.
Energieprestatiecertificaat EPC Gemeente Lede.
Werken en ondernemen. Het energieprestatiecertificaat EPC is verplicht bij het te koop en te huur stellen van woningen, appartementen, studio's., Het EPC geeft de energiescore van een woning weer. Kandidaat-kopers en huurders kunnen met het EPC inschatten hoe energiezuinig de woning is.
Energie prestatie certificaat SB Solutions.
EPC in het kort.: Het EPC Energie Prestatie Certificaat is een verplicht document bij verkoop of verhuur van woningen dat potentiële kopers of huurders informeert over de energiezuinigheid van de woning. Op basis van het EPC kan u de energiezuinigheid van gebouwen vergelijken.
Verplichte aflevering van een energieprestatiecertificaat bij verhuring van woningen Gevaco Advocaten advocatenkantoor te Beringen, Limburg.
Wanneer de geldigheid verstreken is, moet bij de verhuur van een woning alleen een nieuwe certificaat worden opgemaakt als er een nieuwe huurder is. Voor de verhuur van nieuwbouw is er geen energieprestatiecertificaat vereist als er al een certificaat voor nieuwbouw werd verkregen verplicht vanaf 2006, en de geldigheidstermijn niet is verstreken.
Een EPC-attest nodig voor een kantoor of handelspand? Vastgoed Tips Advies Ondernemingsdatabank.
Een EPC-attest nodig voor een kantoor of handelspand? Verhuurt of verkoopt u een woning, dan heeft u een zgn. energieprestatiecertificaat EPC-attest nodig. Hoe zit dat voor een handelspand of een kantoorgebouw? Moet de verhuurder van zon pand u ook een EPC-attest voorleggen?
Regel jouw notaris akte online!
Energielabel of Energieprestatiecertificaat is verplicht. 2 april 2015 Door: Peter Duijzend. Vanaf 1 januari 2015 is een definitief energielabel verplicht bij verkoop of verhuur van huizen. De overheid controleert ook vanaf genoemde datum of er bij de overdracht van een huis een definitief energielabel is.
Energieprestatiecertificaat Ronse.
Sinds 1 november 2008 is het energieprestatiecertificaat EPC verplicht bij de verkoop van huizen en appartementen en sinds 1 januari 2009 moet je ook een EPC hebben wanneer je een woning verhuurt. Het EPC toont hoe energiezuinig een woning is.

Contacteer ons