Resultaten voor nmbs groep

 
 
nmbs groep
 
Groepsreizen NMBS.
Met een grote groep weg? We stellen samen met jou een groepsreis op maat op. Reizen voor schoolgroepen. Zoek je een idee voor een onvergetelijke schooluitstap? Wifi in stations. Plan mijn reis. Koop je biljet. Welk biljet past bij mij? Werken bij NMBS. De NMBS websites.:
Onderneming.
Na de ingrijpende hervorming van de spoorwegen in 2005, moet een nieuwe structuur NMBS op weg zetten naar een efficiƫnter beheer en betere operationele prestaties. De klant moet, meer dan vroeger, centraal staan in de ondernemingsvisie. En NMBS zelf zal nog meer inzetten op verandering.
Beheerscontracten tussen de Staat en de NMBS-Groep FOD Mobiliteit.
Koninklijk besluit van 21 december 2013 tot vaststelling van de voorlopige regels die als beheerscontract van Infrabel en Nieuwe NMBS gelden. Koninklijk besluit van 21 maart 2014 PDF, 1.18 MB tot wijziging van het koninklijk besluit van 21 december 2013 tot vaststelling van de voorlopige regels die als beheerscontract van Infrabel en Nieuwe NMBS gelden.
NMBS Groepsreizen.
Als je met een grote groep reist, heb je er alle belang bij je aanvraag zo vroeg mogelijk in te dienen. Meer informatie over dit product vind je op de uitgebreide gebruiksvoorwaarden Groepsbiljet pdf. Bekijk de meest gestelde vragen. Is er toch nog iets onduidelijk? Of wil je extra informatie toevoegen aan je reservering? Dan beantwoorden wij graag je vraag via het contactformulier. Aanbod B-Dagtrips voor schoolgroepen. Groepsreservaties in internationale treinen. Wifi in stations. Plan mijn reis. Koop je biljet. Welk biljet past bij mij? Werken bij NMBS. De NMBS websites.: Ontdek de troeven van My NMBS.
NMBS-Groep Wikipedia.
De communicatie tussen de drie bedrijven in de groep loopt volgens sommige analyses te stroef. Er gaan stemmen op de NMBS-Holding op te doeken en enkel Infrabel en NMBS over te houden, of om de drie bedrijven samen te voegen en zo de NMBS van voor 2005 te herstellen, met enkel een aparte regulator voor de toekenning van rijpaden op het spoorwegnet aan verschillende treinmaatschappijen.
Verschil tussen Infrabel en NMBS Infrabel: Infrastructuurbeheerder van het Belgische spoornet.
Eind 2013 versmolten de NMBS-Holding en de NMBS tot de NMBS. Een aantal oude bevoegdheden van de NMBS-Holding werd overgenomen door HR Rail dat opgericht werd als dochteronderneming van Infrabel en de NMBS, terwijl de andere bevoegdheden verdeeld werden onder Infrabel en de nieuwe NMBS.
NMBS-Groep HLN.
Oud-Electrabel-baas Jean-Pierre Hansen en minister Jean-Pascal Labille PS hebben een deal: Hansen zal de NMBS hervormen voor. 0 euro, schrijft. Hervormde NMBS zal schuldenberg zien blijven groeien. Economie De globale schuldenlast van de NMBS Groep zal de komende jaren blijven stijgen.

Contacteer ons