Meer resultaten voor nmbs groep

 
 
nmbs groep
 
Groepsreizen NMBS.
Met een grote groep weg? We stellen samen met jou een groepsreis op maat op. Reizen voor schoolgroepen. Zoek je een idee voor een onvergetelijke schooluitstap? Wifi in stations. Plan mijn reis. Koop je biljet. Welk biljet past bij mij? Werken bij NMBS. De NMBS websites.:
NMBS-Holding Wikipedia.
De NMBS-Holding was van 2005 tot 2014 de koepelorganisatie van de Belgische spoorwegen. Om aan de Europese Unie regelgeving tegemoet te komen voor een vrije toegang voor alle vervoerders op het Europese spoorwegnet, werd de NMBS op 1 januari 2005 opgesplitst in drie delen: een beheerder van de infrastructuur Infrabel, een exploitant van de treinen NMBS en een overkoepelende holding NMBS Holding.
NMBS Groepsreizen.
Als je met een grote groep reist, heb je er alle belang bij je aanvraag zo vroeg mogelijk in te dienen. Meer informatie over dit product vind je op de uitgebreide gebruiksvoorwaarden Groepsbiljet pdf. Bekijk de meest gestelde vragen. Is er toch nog iets onduidelijk? Of wil je extra informatie toevoegen aan je reservering? Dan beantwoorden wij graag je vraag via het contactformulier. Aanbod B-Dagtrips voor schoolgroepen. Groepsreservaties in internationale treinen. Wifi in stations. Plan mijn reis. Koop je biljet. Welk biljet past bij mij? Werken bij NMBS. De NMBS websites.: Ontdek de troeven van My NMBS.
NMBS FAQ Groepsreizen.
Via NMBS app. In het station. Aan de automaat. In de trein. Reizigers met beperkte mobiliteit. Submenu tonen Submenu verbergen Verloren voorwerpen. Meld je verloren voorwerp. Submenu tonen Submenu verbergen Compensaties. Hoe compensatie aanvragen? Wanneer heb je geen recht op compensatie? Hoe ziet je compensatie eruit? Bereken zelf je compensatie. Reizen in groep?
NMBS-Groep opent de nieuwe stopplaatsen van Beringen en Zonhoven Infrabel: Infrastructuurbeheerder van het Belgische spoornet.
Infrabel investeert hiervan 14, miljoen courante euro en de NMBS-Holding neemt 044, miljoen courante euro voor zijn rekening. Samen met de stad Beringen en de gemeente Zonhoven dragen Infrabel, de NMBS-Holding en NMBS zo bij tot een verdere verbetering van de Limburgse mobiliteit ten voordele van de treinreizigers.
NMBS-Groep Wikipedia.
De communicatie tussen de drie bedrijven in de groep loopt volgens sommige analyses te stroef. Er gaan stemmen op de NMBS-Holding op te doeken en enkel Infrabel en NMBS over te houden, of om de drie bedrijven samen te voegen en zo de NMBS van voor 2005 te herstellen, met enkel een aparte regulator voor de toekenning van rijpaden op het spoorwegnet aan verschillende treinmaatschappijen.
Nationale Maatschappij der Belgische Spoorwegen Wikipedia.
De NMBS dankt die toename aan de groeiende groep reizigers die de trein neemt voor vrijetijdsverplaatsingen. De NMBS is de enige aanbieder van binnenlands personenvervoer per trein in België. Het logo, een hoofdletter B in een liggende ellips, werd in 1936 ontworpen door Jean de Roy.
Verschil tussen Infrabel en NMBS Infrabel: Infrastructuurbeheerder van het Belgische spoornet.
Eind 2013 versmolten de NMBS-Holding en de NMBS tot de NMBS. Een aantal oude bevoegdheden van de NMBS-Holding werd overgenomen door HR Rail dat opgericht werd als dochteronderneming van Infrabel en de NMBS, terwijl de andere bevoegdheden verdeeld werden onder Infrabel en de nieuwe NMBS.
Beheerscontracten tussen de Staat en de NMBS-Groep FOD Mobiliteit.
Koninklijk besluit van 21 december 2013 tot vaststelling van de voorlopige regels die als beheerscontract van Infrabel en Nieuwe NMBS gelden. Koninklijk besluit van 21 maart 2014 PDF, 1.18 MB tot wijziging van het koninklijk besluit van 21 december 2013 tot vaststelling van de voorlopige regels die als beheerscontract van Infrabel en Nieuwe NMBS gelden.

Contacteer ons