Op zoek naar epc waarde verplicht?

 
 
epc waarde verplicht
 
EPC energieprestatiecertificaat EPC energiedeskundige.
Het VEA kan een administratieve boete van 500 tot 5000 euro opleggen aan de eigenaar als blijkt dat er geen EPC aanwezig is. Waarom bestellen bij Uw Energiedeskundige? U heeft er alle belang bij dat de bekomen waarde correct en gunstig is. Een te hoge eindwaarde doet de verkoop of verhuurwaarde van uw woning dalen. Potentiële kopers of huurders zullen sneller van uw prijs afdingen. Uw Energiedeskundige meet nauwkeurig uw woning, en levert u een certificaat met de juiste score, volgens het verplicht te volgen inspectieprotocol.
EPC woning verplicht? EPC-platform.be.
Indien men een woning aanbiedt op de vastgoedmarkt zonder het verplichte EPC, zal het Vlaams Energieagentschap de aanbieder of de energiedeskundige in geval van een foutief opgesteld EPC een administratieve geldboete opleggen van minimaal 500 euro tot maximaal 5000 euro. Wenst u prijzen te vergelijken voor uw verplicht EPC?
Opmaak EPC-attest niet altijd verplicht De Tijd.
Films / TV. Opmaak EPC-attest niet altijd verplicht. 13 juli 2017 0620.: Geef zelf een reactie. Wie zijn woning verkoopt of verhuurt, moet de kandidaat-koper of huurder een EPC-attest overhandigen. Wie die verplichting aan zijn laars lapt, riskeert een boete.
EPC-waarde EPC Invest.
Een open bebouwing uit de jaren 60 echter, met karakteristieken zoals het appartement hierboven beschreven enkel glas, aluminium ramen, geen isolatie, zou vlotjes een EPC waarde van 600 halen. Voor zulk een woning zou je energierekening dus de pan uit swingen.
In welke situaties is het EPC verplicht? Energiesparen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
In welke situaties is het EPC verplicht? In het algemeen is een EPC verplicht bij.: de zuivere verkoop van het geheel van een woning, appartement, studio, in volle eigendom. Het EPC moet al aanwezig zijn vanaf het moment dat de wooneenheid te koop wordt aangeboden.;
EPC waarde: Info, Regelgeving Kostprijs van het EPC.
Voor een woongebouw dat bestaat uit verschillende woononderdelen, zoals appartementen of studios, is een EPC attest per wooneenheid verplicht. Een EPC attest is 10 jaar geldig. Laat je in tussentijd energiebesparende maatregelen uitvoeren, dan kan je best een nieuwe keuring aanvragen om zo een beter EPC waarde te krijgen.
Mijn EPC alles wat u moet weten over het EPC.
Daar hangt het EPC dat de EPC waarde vermeldt overigens steeds op een zichtbare plaats. Op deze website informeren we u vooral over het EPC certificaat dat verplicht is bij de verkoop en verhuur van woningen. Vraag nu uw EPC attest aan.
EPC Dé infosite over het Energieprestatiecertificaat Duurzaam wonen.
Hoe lager de EPC waarde, hoe energiezuiniger de woning. Wat is een goede EPC-waarde? Lees er hier meer over. Contactgegevens en handtekening van de energiedeskundige die het energieprestatiecertificaat opstelde. Vervaldatum van het EPC max. 10 jaar geldig. Informatie over de energiezuinigheid van de gebouwschil, verwarmingsinstallatie en de CO2-emissie. Energiebesparende maatregelen op basis van de ingevoerde gegevens in het softwaresysteem dat bij de keuring gebruikt wordt. De energiedeskundige zelf kan ook aanbevelingen vermelden voor de toekomstige eigenaar/huurder. Alles over hoe je je EPC kan verbeteren lees je hier. Overzicht van de voornaamste gegevens die de energiedeskundige vaststelde. Het Vlaams Energieagentschap VEA controleert alles rond het EPC. Daarbij komen 3 dingen aan bod.: Is er een EPC-attest aanwezig? Een eigenaar die niet over het verplichte attest beschikt, moet een schriftelijke argumentatie indienen en riskeert een boete van 500 tot 5000. Is het EPC volledig en correct? Bij misbruik of onbekwaamheid kan de energiedeskundige zijn erkenning kwijt geraken. Komt het EPC niet met de werkelijkheid overeen, dan riskeert de deskundige een boete van 250 tot 5000. Wordt voldaan aan de advertentieverplichting? Bij het verhuren of verkopen van een woning moet de EPC-score verplicht vermeld worden in de advertentie krant, website.,

Contacteer ons