Resultaten voor 2015 verplicht

 
 
2015 verplicht
 
Vlaams infocentrum land en tuinbouw Vanaf 1 januari 2015 wordt BVD-bestrijding verplicht VILT.
Op voorstel van de ministers Laruelle Landbouw en Onkelinx Volksgezondheid werd een ontwerp van koninklijk besluit goedgekeurd dat voorziet in de opstart van een verplicht bestrijdingsprogramma tegen boviene virale diarree vanaf 1 januari 2015. Deze ziekte heeft een belangrijke economische en sanitaire impact op veebedrijven.
Condensatieketel wordt verplicht vanaf september 2015 bouwenwonen.net.
29 maart 2019. Toggle navigation Home. Het laatste nieuws. Condensatieketel wordt verplicht vanaf september 2015. 28 december 2014 Bron: diverse media. Door de nieuwe Europese Eco-designrichtlijn zal u vanaf 26 september 2015 alleen nog maar condenserende aardgas en stookolieketels kunnen kopen.
Huur: plaatsbeschrijving verplicht.
Het is overal in ons land verplicht om een plaatsbeschrijving op te maken als een woning wordt verhuurd. In Vlaanderen is de verplichting iets minder ruim: ze geldt alleen indien het pand als hoofdverblijfplaats dient voor de huurder, en dus bv.
Definitief energielabel per 1-1-2015 verplicht bij verkoop woning.
28 nov 2014. Wie een woning verkoopt is verplicht om na 1 januari 2015 een definitief energielabel te overhandigen aan de koper. Wie dat niet doet, riskeert een boete. Op dit moment zijn verkopers van een woning al verplicht om een zogenaamd energieprestatiecertificaat over te dragen bij de verkoop.
Verplicht aandeel hernieuwbare energie Energiesparen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Sinds 2014 verplicht EPB om een minimum aandeel van de nodige energie in gebouwen te halen uit hernieuwbare bronnen. Hoe groot het minimumaandeel moet zijn en welke kwaliteitseisen gelden, hangt af van de datum van de bouwvergunningsaanvraag, de aard van de werken nieuwbouw of ingrijpende energetische renovatie en van de bestemming woongebouw of niet-residentieel gebouw.
condensatieketels verplicht vanaf 2015 VTM NIEUWS.
condensatieketels verplicht vanaf 2015. 6 juli 2014 0702.: Delen op Facebook Delen op Twitter. Vanaf 26 september 2015 wordt de Europese Eco-designrichtlijn van kracht waardoor de verkoop van condenserende aardgas en stookolieketels de standaard zal worden in België. Dat schrijft De Zondag.
Energielabel woning: verplicht vanaf 2015.
Immers: een woning met energielabel A verdient de voorkeur boven eenzelfde huis met energielabel D. Voor huiseigenaren die hun woning te koop zetten kan een groen energielabel zorgen voor een hogere verkoopprijs en mogelijk snellere verkoop. Energielabel: verplicht vanaf 2015.
Zorgpremie bijdrage betalen Vlaamse Zorgkas. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Van 2015 tot en met 2017 50 euro. 2018 51 euro. Vanaf 2019 52 euro. Collectieve schuldenregeling CSR of persoonlijk faillissement. Wie in een collectieve schuldenregeling zit of wie in staat van persoonlijk faillissement is verklaard, hoeft geen zorgpremies te betalen zolang die regeling loopt. Bezorg ons in dat geval een attest kopie van het vonnis. Betaling vóór 30 april. Bent u aangesloten bij de Vlaamse Zorgkas, dan ontvangt u in februari of maart van ons een brief om uw zorgpremie te betalen. Bij de brief zit een overschrijvingsformulier om uw zorgpremie tijdig te betalen. De premie stort u voor 30 april op de rekening van de Vlaamse Zorgkas BE44 0910 1251 4645. Wordt u 26 jaar of bent u onlangs in Vlaanderen komen wonen, dan krijgt u meer tijd om de zorgpremie te betalen. Niet of te laat betalen. Wie in Vlaanderen woont, is verplicht om zich aan te sluiten bij een zorgkas en zijn jaarlijkse zorgpremie te betalen.
Noodoproepsysteem in auto's' verplicht vanaf 2015. search. angle-down. angle-down. angle-down. angle-down. angle-down. angle-down. angle-left.
Jobs bij PV Groep. Noodoproepsysteem in auto's' verplicht vanaf 2015. Noodoproepsysteem in auto's' verplicht vanaf 2015. Noodoproepsysteem in auto's' verplicht vanaf 2015. 4 oktober 2013. Noodoproepsysteem in auto's' verplicht vanaf 2015. Vanaf oktober 2015 moeten alle nieuwe auto's' uitgerust zijn met het automatische noodoproepsysteem eCall.

Contacteer ons